За мен Зорница

Моята история

Скъпи клиенти,

Здравейте и добре дошли… 

Нека ви разкажа малко повече за мен:

Аз съм Зорница Малева. Дипломиран Мастер Семеен Констелатор, Консултант по успешни и хармонични връзки. Коуч по личностно развитие. Холистичен Терапевт в работата с детските травми и връзките с човека до нас, нашите родители и децата ни. Моята работа е посветена на лекуване и подобряване на взаимоотношенията мъж – жена и дете – родители.

2009г. – 2012г. Зорница получава бакалаварска степен по специалност „Мениджмънт и организация на събития“ от Университет на Източен Лондон .

През 2017г. Зорница успешно завършва курса към Академия „Щастлива жена“ на Наталия Кобилкина – „Аз съм победител“. Придобитата специалност е „Сексология и Хармонични взаимотношения“.

През 2019г. Зорница получава Диплома за Коуч по личностно развитие и Холистичен терапевт от „Акадения за нови качества“ – Лондон.

2017г. – 2019г. Зорница успешно завърши 2-годишното обучение (600 акредитирани часове) за Магистър Семеен Констелатор и Фасилитатор и придобива диплома от Института за Интегрално Развитие – София и Института по Еволюционни Техники – Италия, под супервизията на психолог Лоренцо Кампезе и психолог Михаела Михайлова.

През 2020г. Зорница получава диплома по Психология на детските травми и Позитивна Психология от „Академия за нови качества“ – Лондон. 

Преди да се обърна към психологията и личностното развитие съм работила 5 години в сферата на мениджмънта. Работила съм за водещи компании в Лондон,  като хотел „Дорчестър“, „Джет Сет Спорт“ ( организатор на корпоративните пакети за Олимпийските игри). 

 

Работя от 6 години като холистичен Коуч и Семеен Констелатор, също така като Терапевт и Консултант по успешни връзки. Работя с клиенти в лична сесия – на живо или онлайн. Също така често водя и организирам семинари за личностно развитие и терапечтични групи за семейни констелации във Лондон и София.

Отнема много години да учиш, минавайки през различни степени и обучения, за да придобиеш нужните знания и умения да помагаш на другите да подобрят живота си, лекувайки вътрешното си дете чрез метода Фамилни Констелации и работа с детските травми.

След 6-годишен опит като Терапевт, виждайки какво наистина работи и помага на клиента да постигне резултати, и да преодолее трудностите, които му пречат да има това, което иска в живота си на ниво отношения, кариера, любов и пари, аз разработих моя, собствена система за вътрешна работа и лечение на травмите, които всички носим от нашите майка и баща,  наречена Родителска Благословия. В работа с клиентите ми,  съм комбинирала 3 метода,  които използвам ежедневно по време на сесия. Това е комбинация от Позитивна психология, Работа с вътрешното дете и метода Семейни констелации. Моята система за работа се нарича  Родителска Благословия. За хората, които нямат възможност за лична терапия съм създала книгата за самопомощ –  „Родителка Благословия“, която може да бъде закупена от добрите книжарници в България на български език, и от мен на английски език –  книжно копие или дигитален вариант.

Имам подкрепата на моя любящ мъж във всичко, което правя, както и подкрепата на прекрасните ми родители.

Моето мото в живота е:

Само един човек е нужен да се промени живота ти и това си ТИ!

С ОТВОРЕНО СЪРЦЕ И МНОГО ЛЮБОВ КЪМ ТЕБ И СВЕТА!

С уважение,  

Зорница

Моята среща със....

Запази час за консултация