Бизнес Констелации

Бизнес констелации

Скъпи мои клиенти,

Пиша тази информация за вас, за да споделя опита си на констелатор и да помогна, доколкото мога, животът ви да бъде по-добър всеки ден.

Ще започна с това, какво е констелацията?

Констелацията е триизмерен, групов процес, представляващ система на рода или живо родословно дърво на даден човек. Тя включва всички предци и роднини, като всеки има точно определено място в системата и никой не може да бъде изключван. При семейната констелация, скритите неща излизат наяве, например конфликтите и разрушителните взаимоотношения, като системата търси компенсация за направената несправедливост. Те, изключените от системата по един или друг начин, трябва да бъдат върнати в нея, за да може свободно да тече любовта между членовете ѝ. Най-често, най-малкият член на системата или последно дошлия по ред в нея (децата- внук, внучка и т.н.), плаща цената. По време на една констелация се дава възможност тези конфликти да бъдат разрешени и да се върнат тези, които са били забравени или изключени по някаква  причина от семейната система. Тоест, всеки да заеме точното си място по ред и ранг в системата. Прави се така нареченото „подреждане на семейството по ранг“.

ПРАБАБА-БАБА-МАЙКА-ДЪЩЕРЯ-ВНУЧКА

ПРАДЯДО-ДЯДО-БАЩА-СИН-ВНУК

Примерите, за изключване в една семейна система, са следните:

  • Развод – Детето живее с един родител, а за другия не се говори. Детето трябва да избира между мама и тате и носи болката, която не е негова, като в случая мрази един от двамата родители, в зависимост от ситуацията.
  • Аборт – Направен е аборт и за това дете не се говори, сякаш никога не е съществувало. (Това води до разпадане на връзката между партньорите , ако това дете не бъде признато в системата, това е цената която се плаща, ако се отхвърля станалото)
  • Ранна смърт на деца – Основно, при нашите баби, това се е случвало много често и  води до загуба на пари и невъзможност за изобилие в семейството.

Тук, аз помагам с мощен ритуал и констелация, и тогава всичко си идва на мястото.

Важни са фактите и събитията, случили се на членовете на вашето семейство, а не толкова личността на хората! 

Въпросите, които се задават преди констелация, са валидни както за рода на вашата майка, така и за този на вашия баща, като се гледа назад до шесто поколение прабаба и прадядо. Проследява се кой от какво е починал, както и има ли странни събития в рода ви като: 

  • ● ранна смърт – говорим за починал в рода на вашите майка и/или баща под 25-годишна възраст; 
  • ● дали някой е останал без родители под 25-годишна възраст в рода ви; особено важна е смърт по време на раждане или след това, дори това да е било при вашата прабаба. 

 

Други събития могат да бъдат самоубийства или опити за самоубийства, престъпления, най-вече убийства; някой е бил измамен, например с наследство; обещание за брак, дадено, но неспазено обещание и други; тежка съдба или злополуки; някой е бил заклеймен или отлъчен от семейството; незаконни деца или деца, които са били изоставени; войник или убит по време на войните (прадядо или дядо); осиновени деца; наркомании и алкохолизъм; насилие; тайни в семейството; паралелни връзки, изневяра; имали ли са предишни брачни връзки нашите родители, годеници и предишни бракове, както и смесени бракове. 

За съжаление, всичко това се отразява пряко на нас, наследниците, и ние, като последно дошли, плащаме сурово за действията на нашите родители. Звучи жестоко, но е факт, но с констелация това може да бъде поправено и върнато на този, на когото принадлежи, като бъде признат и приет в нашето сърце с любов. Само тогава ние можем да живеем живота си тук и сега и да бъдем такива, каквито сме.

ПРОБЛЕМИТЕ МНОГО ЧЕСТО ВЪЗНИКВАТ В ЖИВОТА НИ ГЛАВНО ПОРАДИ: 

  1. ЛОШИ ОТНОШЕНИЯ С НАШИТЕ РОДИТЕЛИ; 
  2. НЕПРИЕМАНЕ В СЪРЦЕТО НИ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ТАКИВА, КАКВИТО СА КАТО МЪЖ И ЖЕНА; 
  3. ОТХВЪРЛЯНЕ НА ФАКТА, ЧЕ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ИМАТ ПРАВО НА ГРЕШКИ И СА ПРОСТО ХОРА; 
  4. ОТХВЪРЛЯНЕ НА ТЯХНАТА ТЕЖЕСТ, ФАКТЪТ, ЧЕ РАНГОВО ТЕ СА ПРЕДИ НАС КАТО РОДИТЕЛИ.

Запази час за констелация