Индивидуални
констелации

Как протича една индивидуална констелация с мен?

Ти се свързваш с мен на имейл адреса  ми, за да запишеш час по тема или проблем, който искаш да разрешиш. Аз ти задавам конкретни въпроси, които ми помагат да разбера как мога да ти помогна и дали в твоята лична констелация трябва да се работа с Родителското ти семейство, или  да се работи с твоето Настоящо семейство, тоест – твоите настоящи или бивши партньори. След това се събира група, на определена дата, и се поставя твоята тема. Причината, поради която ни трябват и други хора като помощници за твоята констелация е, че тези хора представляват определени елементи в констелацията, като: твоите родители, парите, любовта, аборт, бивши партньори и т.н. (Виж графата „Семейни констелации“ на сайта ми. Там е обяснено подробно за самия процес).

Като се постави темата, ти сядаш и набюдаваш какво се случва и защо.

Всичко, което се случва по време на самата констелация е:

Решава се проблемът за теб, като клиент, като се вижда кой от твоето семейство е заел неправилното място в семейната ти система спрямо теб, кой е изключен и с кого имаш трудности, също така се вижда има ли нужда да се възстанови балансът на взимане и даване за теб. 

Аз, като Семеен Констелатор, работя главно със представителите, докато стигнем до момент на облекчение или решение на проблема, по който работиш. Това се интегрира в теб и ти дава огромно чувство на облекчение. Постепенно нещата в живота ти започват да се променят към добро. Идва подходящ партнор, или връзката с настоящия партньор се подобрява. Жениш се, забременяваш, намираш по-добра работа, доходите стават по-големи, отварят се възможностите за теб, на всички нива. Подобряват се отношенията с хората около теб, твоя мъж или жена, твоите деца и твоите родители.

Констелацията трае около два часа. Не се изиска предварителна подготовка от твоя страна за лична констелация, само желание за лична работа и промяна.

Цени и условия:

Подписва се договор за конфиденциалност от теб. 

Плаща се предварително депозит ( 50%  от цената за констелация), който не се връща при отказ за посещение на клиента 3 дни преди събитието. Това е така, защото се заплаща наем за зала и се събира група от представители – специално за теб. 

Цени за лична констелация с мен като Семеен Констелатор: 

  • 150 лева в България (-30% до 12.12.2020г.  = 100 лева)
  • 150 паунда в Англия( -30% до 12.12.2020г.  =  100 паунда)
  • 150 евро в Европа  ( -30% до 12.12.2020г. = 100 евро)

 

Свържете се с мен