Политика за поверителност на личните данни

1. Зорница Малева със застрахователен номер Self-employed for UK стартира дейност през август 2016 г. Нашата цел е да изградим добри и дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти, изградени на доверие, спазвайки принципите на законност, коректност и прозрачност. Искаме да защитим вашите лични данни.

2. За тази цел разработихме „Политика за поверителност и поверителност“, за да регулираме обработката на личните данни, предоставени от потребителите/клиентите на уебсайта https://zornitsamaleva.com

3. Използват се всички лични данни, наричани по-долу „данни“, които се считат за строго поверителни и за които са приложими всички приложими законови разпоредби.

Когато използваме това, което нашите услуги използват, ние събираме следните лични данни:

1. Получавайки бюлетин, за да научим за нашите събития, промоции, услуги и продукти, ние събираме:

  • данни за контакт – имейл адрес
  • когато изпратите имейл от вас (не искам да получавам бюлетин), вашият имейл се изтрива и вие ще спрете да получавате каквото и да било от нас като реклама за нашите продукти.

2. При закупуване на предлаганите от нас продукти и услуги:
Име и фамилия, e-mail адрес, адрес за доставка, банкова сметка (ако плащате по банков път).
НИЕ НЕ ПАЗИМ БАНКОВИТЕ ДАННИ САМО ВЪВЕДЕНИ И ОБРАБОТЕНИ ОТ PayPal, ДО ЗАКУПВАНЕ НА ПРОДУКТА

3. Независимо къде е направена Вашата регистрация за участие или поръчка – от уебсайт, мобилно приложение или по телефона, предоставени от Вашите лични данни с необходимостта от изпълнение на договори, възникнали между нас, както и за изпълнение на законови и неангажиращи задължения на счетоводен документ, който е правно основание за обработката на вашите данни.

4. Получавате бюлетин по имейл за обратна връзка, който е търговско съобщение.
Винаги можете да прекратите тези търговски съобщения, като изпратите съобщение за ОТМЕНЯНЕ на zornitsa.maleva@yahoo.com или се свържете с Администратора по защита на данните.

В случай, че желаете да изтрием и изтрием вашите данни, ние няма да използваме вашите електронни контакти, докато не се регистрирате отново или изрично не заявите да станете наш клиент.

Защита на поверителността на децата

Ние сме силно ангажирани със защитата на безопасността и поверителността на децата, които посещават нашия сайт. Нашият сайт не е проектиран, нито е предназначен да бъде използван от деца под 13 години и ние не събираме съзнателно лична информация онлайн от деца под 13 години и сме възприели техники, за да гарантираме съответствие с тази Политика за поверителност и Закона за защита на поверителността на децата онлайн от 1998 г. („COPPA“). Нашият сайт включва съдържание, което смятаме за неподходящо за деца под 13 години, и насърчаваме всички родители да говорят с децата си относно онлайн безопасността и да наблюдават как децата им използват интернет.