Лични консултации

Лични консултации

Здравей и добре дошъл!

Как протича една консултация с мен?

Записваш си час в удобно за теб време. За твое улеснение работим чрез вайбър или скайп, в комфорта на твоя дом. Ако предпочиташ сесията да бъде – лице в лице, можеш да посетиш един от офисите ми в Лондон или София. Ти избираш кой от предложените от мен варианти работи най-добре за теб. Повечето хора предпочитат срещите онлайн, защото това пести време и пари за транспорт.

Какво следва?

Пишеш на имейла ми „Искам консултация“. Аз ти връщам отговор в подробен имейл какви са условията за работа с мен като терапевт, и как аз мога да помогна проблемът ти, свързан с взаимоотношенията мъж – жена и дете – родители, да изчезне трайно.

Първата консултация е малко по-дълга – 70-80 минути. Тя се прави с цел да се види какъв точно е проблемът при теб, в каква посока трябва да се работи с теб, като клиент, за да бъде проблемът ти решен трайно. Какво ти пречи да бъдеш щастлив и обичан, като разглеждаме стъпките как да направиш това, за да подобриш живота си. Разглежда се подробно защо при теб е така, и ти давам много насоки. Още след първата сесия виждаш нещата такива, каквито са, и за теб настъпва облекчение. Вече не задаваш въпроса: Защо на мен?, а виждаш ясно проблема и решението.

Терапията с мен е кратка – не повече от 10-15 сесии, и е ориентирана към резултати. Работи се първо индивидуално с теб и твоето детство, с гнева и твоето вътрешно дете и отношенията ти с твоята майка и баща. След това, ако е нужно, се поставя констелация за решение на конкретен проблем в терапевтична група с други участници.

Твоята майка като „модел на поведение“ ти показва как да обичаш и изразяваш любовта си, а твоят баща като „модел на поведение“ ти показва как да се справяш професионално, да имаш успехи, пари, и как да задържиш неща и хора в живота си. Затова отношенията със нашите родители са важни за нас. Ако е имало трудности, когато сме били деца, със нашата майка или баща, това рефлектира в настоящите ни интимни връзки с човека до нас. Лекувайки тези травми, ние си позволяваме да сме малко по-щастливи, обичани и успешни от нашите родители.

Темите, по които мога да ти бъда полезна, обхващат всичко свързано с взаимотноошенията – лични, партньорски, отношенията родители – деца, както и личностното израстване и справяне със стреса. 

Вярвам, че най-добрата инвестиция, която човек може да направи, е да инвестира във себе си, като отработи детските си травми, и премахне тежести и проблеми, които е приел за свои и е взел да носи от своите майка и баща в тяхна чест, без дори да иска това. Ние взимаме от нашите родители и хубавото, и лошото, и го прилагаме в нашите интимни връзки като модел на поведение. Много често, в чест на нашите родители, напълно несъзнателно – от сляпа, детска любов, саботираме връзките си и успеха в живота си, като преповтаряме живота на нашите родители, без самите ние да искаме това.

Ти самият, като клиент, ще разбереш какво ти е пречило да имаш любяща връзка, защо връзките ти се провалят. Ще се научиш как да комуникираш с любимия човек, без да губиш връзката си. Ще разбереш как да излизаш от конфликтна ситуация, и как да разрешиш спора по мирен и любящ начин. Ще се научиш как да обичаш и да бъдеш обичан здравословно, ще се научиш как да поемаш отговорност за себе си, като останеш дете за родителите си и станеш голям за партнора си. Тоест влизаш във връзката като равен и голям, и не търсиш майка и татко в партньора, защото много често ние търсим и изискваме да получим от нашия любим или любима точно това, което не сме получили от нашите майка и баща в нашето детство.

Ако си сам, ще разбереш защо нямаш връзка, защо ти е трудно да имаш сериозна връзка и да стигнеш до брак с партньора. Защо нямаш любящ партньор до теб, защо имаш проблеми с човека до теб във връзката ви и как да ги разрешиш.

След като работите по моята система „Родителска Благословия“, ще подобрите и излекувате връзките си, ще имате всичко, за което сте мечтали във взаимоотношенията – лични и партньорски, отношенията и връзката дете – родители, за 60 дни. Хиляди клиенти промениха живота си, работейки с мен като Терапевт, по моята терапевтична система „Родителска Благословия“ и сега се радват на любящи и хармонични взаимотношения с техния мъж или жена, приятел или приятелка, имайки любяща и моногамна връзка изпълнена със страст и любов.

Отнема много години да учиш, минавайки през различни степени и обучения, за да придобиеш нужните знания и умения, да помагаш на другите да подобрят живота си, лекувайки вътрешното си дете чрез метода „Фамилни Констелации“ и работа с детските травми. Аз ти давам тези знания и инструменти в тези 10-15 сесии – как да подобриш и излекуваш връзката с човека до теб и връзката с теб самия и вътрешното ти дете.

След 7 години опит като Терапевт, виждайки какво наистина работи и помага на клиента да постигне резултати, и да преодолее трудностите, които му пречат да има това, което иска в живота си на ниво отношения, кариера, любов и пари, аз разработих моя, собствена система за вътрешна работа и лечение на травмите, които всички носим от нашите майка и баща, наречена „Родителска Благословия“. В работа с клиентите ми, съм комбинирала 3 метода, които използвам ежедневно по време на сесия . Това е комбинация от „Позитивна психология“, „Работа с вътрешното дете“ и метода „Семейни констелации“. Моята система за работа се нарича „Родителска Благословия“. За хората, които нямат възможност за лична терапия съм създала книгата за самопомощ – „Родителка Благословия“, която може да бъде закупена от добрите книжарници в България на български, и от мен на английски – книжно копие или дигитален вариант. Също така, ако клиентът желае, може да постави лична констелация за определен проблем в терапевтичната група, водена от мен веднъж месечно. Подробно, какво е фамилна констелация и как би ви помогнала да разрешите конкретен проблем, може да видите на моя сайт.

Предполагам си мислиш, защо да не избера да работя сам / сама. Въпросът ми към теб е:

Предполагам си мислиш, защо да не избера да работя сам / сама. Въпросът ми към теб е:

– Ако знаеше как да го направиш, защо не си го направил / а досега – да оправиш и подобриш живота си?

От опит знам, че като човек не прави нищо по въпроса, нещата не стават по-добре, а напротив – затъва в драмата и проблемите. И най- лошото е, че без да го иска и желае, повтаря живота и съдбата на родителите си, като е също толкова нещастен, във връзката и отношенията си.

Няма по-подходящ момент да започнеш от днес и сега.

Какво има да губиш?

Аз нямам клиент без резултати.

Само един човек е нужен, за да се промени животът ти тук и сега и това си ТИ!

Готов / а ли си да бъдеш малко по-обичан / а, богат / а и щастлив/а от твоите родители?

Какво чакаш още?

Запиши си консултация с мен. Какво имаш да губиш? Освен проблема и болката, които носиш.

Можеш ли да отговориш на един простичък въпрос: Кой си Ти?

Попитай себе си кой съм аз и искам ли да бъда щастлив.

Темите, по които мога да ти бъда полезна, обхващат всичко свързано с взаимоотношенията и връзките мъж – жена и родители – деца. Както и личностното израстване и развитие.Работим към подобряване и лекуване на отношенията и нашите връзки с човека до нас и нашите родители.

Работим за хармонична и любяща връзка.

 

Темите по които мога да ти бъда полезна са:

Защо ми е трудно да съм във връзка? Защо нямам мъж или жена до себе си?

Как да подобря самочуствието си и да върна себе си ?

Как да стигна до брак и моногамна връзка?

Какво искат мъжете или жените в една връзка, защо нашите нужди са различни?

Как да се справям с конфликтите във връзката? Как да реагирам по време на скандал?

Как да заявя какво искам във връзката и да го получа от моя партньор?

Как да заявя какво не искам във връзката без да взизам в конфликт?

Как да променя това, което ме дразни и не харесвам във връзката.

Животът след болката от аборта. Ритуал да приемем и признаем това дете .

Какъв мъж или жена искам до себе си. Как да разбера какъв партньор търся?

Трудни и проблемни връзки, трудност със свекърви или майки, брат, сестра, децата ни.

Какво искам от живота. Как да се справя със стреса и депресията?

Как да работя това, което искам, да имам повече пари и успешна кариера.

Очаквам ви!

Радвам се, че ще има промяна за вас и ново начало, след работа с мен, като опитен Терапевт, всичко хубаво, за което сте мечтали ще се случи, защото ще сте приели родителите си такива, каквито са в сърцето си и ще живеете вашия живот без болка и ограничения. Една констелация се разгръща и работи за около 2 години. Иска се време да се интегрира във вашата семейна система.

Моята мисия е чрез констелациите и техниките за самолечение да ви видя доволни, щастливи и отворени за канала на любовта, хармоничните и любящи отношения, изпълнени с изобилието в живота.

Една сесия включва 60 – минути онлайн чрез скайп или вайбър струва 110 лева. За двойки е 150 лева.

Деца не се допускат по време на сесия!

Заплащането става чрез банков превод /paypal/. Или епей.

АЗ ти изпращам фактура и тогава ти ми плащаш.

Работи се веднъж седмично или веднъж на 2-3 седмици, общо 10-15 пъти.

Или колкото пъти искаш, няма задължителна бройка.

Можеш да имаш и само една консултация.

Терапията е кратка, и е ориентирана към резултати, затова и домашните са задължителни!

Запиши час за консултация тук